Bine ai venit!  Suport Tehnic: +40 722.425.779  |  Email: comercial [at] artismedia.ro

Stirile companiei

Feb 05, 18

O reţea compusă din peste 45.000 de dispozitive smart din mai mult de 100 de ţări din America, Asia şi Europa este controlată de la distanţă, la ora actuală, de către infractorii cibernetici prin intermediul ameninţării Hide 'N Seek (De-a v-aţi ascunselea) sau HNS, atrag atenţia specialiştii Bitdefender, producătorul român de soluţii de securitate informatică.

Experţii precizează că HNS este primul botnet capabil de spionaj informatic şi sustrage fotografii sau filme personale de la utilizatori...
Mai multe: www.agerpres.ro

imaginea utilizatorului News
Ian 29, 18

Incepand cu data de 01 martie 2018 domeniile .RO se vor inregistra pe perioada determinata cuprinsa intre 1 an si 10 ani iar cele care au fost achizitionate pana in prezent pe perioada nedeterminata si care ajung la maturitatea de 5 ani urmeaza sa fie reinnoite anual sau pe maxim 10 ani.

imaginea utilizatorului artismedia
Aug 03, 13

IG Artis Media este o agenţie web ce oferă soluţii profesioniste de webdesign, consultanţă şi marketing online, realizare de site-uri online, dezvoltare de magazin virtual, proiectare şi realizare de aplicaţii web şi portaluri, mentenanţă şi suport tehnic pentru aplicaţii web.

Creare pagini web

imaginea utilizatorului artismedia