Servere virtuale administrate complet pentru IMM-uri si Companii

Care doresc sa externalizeze catre noi administrarea de sistem a VPS-ului. Hardware de inalta calitate la preturi senzationale

Managed Cloud VPS

Hardware de ultima generație la preturi senzationale! Serverele noastre cloud se află în centre de date din Germania si ofera performante superioare cu procesoarele Intel Skylake Xeon si SSD-uri rapide NVMe pentru toate proiectele ce folosesc resurse intensive.Virtualizare Cloud KVM de inalta calitate, preturi imbatabile

Puteți utiliza diferite protocoale de acces, cum ar fi FTP, SFTP, SCP și RSYNC, astfel incat sa puteți accesa cu ușurință și în siguranță stocare CLOUD BOX. Puteți chiar să vă integrați CLOUD BOX în propriul sistem de fișiere prin Webdav sau Samba.

Administrare completa inseamna:


  Instalare si configurare initiala (sistem operare, apps).
  Optimizare Apache, Nginx, MySQL.
  Instalare protectie Anti Spam si Anti Virus
  Adresa IP - 1 IP dedicat inclus
  Let'S Encrypt SSL Gratuit
  Monitorizare si interventie 24/7 a serverului;
  Asistenta tehnica 24/7;
  Instalare si Configurare software suplimentar la cerere;
  Backup zilnic si restaurare;
  99.9 % Uptime Garantat ;
  Conexiune 10 Gbit/s.
CPU-urile  Intel Skylake Xeon , impreuna cu viteza SSD-urilor  NVMe , inseamna că veti profita de hardware-ul de inalta performanta.
Aveti posibilitatea sa alegeti intre spatiul de stocare local si spatiul de stocare în retea (NVMe SSD RAID sau Ceph) si veti beneficia de conexiunea de retea redundantă de 10 Gbit.
Acum și mai epic cu cea mai nouă generație de servere optimizate pentru procesoare cu procesoare AMD EPYC 2nd Gen.

Vezi toate pachetele Servere virtuale Cloud VPS

Asiguram atat instalarea cat si administrarea sistemului de operare si a serviciilor adiacente (Nginx, Apache, Mysql, Plesk, antivirus, antispam etc).


START BASIC 
PRO
BUSINESS 
PREMIUM
ENTER NEXT
CPU 1 vCPU 
2 vCPU 
2 vCPU 
3 vCPU 
2vCPU 
4vCPU 4vCPU
RAM 
2 GB 2 GB
4 GB
4 GB
8GB
8GB
16GB
Spatiu stocare  
20 GB 
40 GB
40 GB
80 GB
80 GB
160 GB
160 GB
Trafic* 
20 TB 
20 TB 
20 TB 
20 TB 
20 TB 
20 TB
20 TB
Snapshots

2 2
2
2
2 2
Locatia Germania Germania
Germania
Germania
Germania
Germania Germania
Backup optional* 7 zile
7 zile
7 zile
7 zile
7 zile
7 zile
7 zile
IP-uri dedicate 1 1 1 1 1 1 1

COMANDA COMANDA
COMANDA
COMANDA
COMANDA
COMANDA
COMANDA
Block Storage - Volume de Stocare

Cu volumele de stocare scalabile si flexibile, fiecare cloud vps poate fi extins cu stocare suplimentară bazată pe SSD, după cum este necesar.

Volumele de până la 10 TB și până la 16 volume pe server cloud, volumele de stocare sunt potrivite pentru aplicații consumatoare de spatiu de stocare.

Odoo • Text and Image

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Spune-ne despre afacerea ta!

INTREBARI FRECVENTE

Cum pastram datele dvs. securizate cu CLOUD BOX?

Fisierele stocate pe CLOUD BOX sunt protejate cu o configuratie RAID care poate rezista mai multor defectiuni ale unitătii. Prin urmare, există o sansa relativ mica de pierdere a datelor.  Datele nu sunt reflectate pe alte servere. In plus, sumele de control pentru blocurile individuale de date sunt utilizate pentru a detecta și corecta erorile de biti.

Putem crea  utilizatori suplimentari pentru CLOUD BOX-ul dvs. print-o solicitare la echipa noastra tehnica. Persoanele care vor avea access pot folosi aceleasi protocoale ca si utilizatorul principal. Ati utilizatori au acces numai la un subdirector desemnat al utilizatorului principal. Cu toate acestea, utilizatorul principal are acces deplin la directoarele tuturor subconturilor.

Folosind Agentul de Backup, care este instalat pe serverul radacina, este posibila criptarea datelor pe care doriti sa le copiati direct pe server. Aceasta înseamna că datele pot fi deja transferate in stocarea CLOUD BOX-ul dvs. in forma criptata. Apoi, datele pot fi decriptate folosind o parola pe care numai dvs. o cunoasteti.

Nu, serviciul Backup este disponibil numai pentru sistemele Linux. 

Deduplicarea datelor imparte datele pe care doriti sa le copiati în parti mici. Inainte ca o parte să fie stocată în CLOUD BOX, sistemul verifică dacă datele conțin orice duplicare sau redundanță. În acest fel, respository nu conține părți repetate de date și economisește spațiu. Această metodă vă permite să profitați la maximum de spațiul de stocare din CLOUD BOX.

Este posibil, dar nu este recomandat. Un cache este generat pe fiecare server pe care doriti să faceti o copie de rezerva si este comparat cu stocare CLOUD BOX. Daca sunt inregistrate copii de rezerva ale a doua servere din acelasi depozit, procesarea cache-ului poate dura mult timp.

Nu, de asemenea aveti posibilitatea sa-l utilizați pentru a face backup-uri de servere cloud sau servere virtuale. Este important sa aveti acces root la server.