00:03
Web design, preturi web design, creare site, optimizare SEO, gazduire web, promovare online, logo design - IG Artis Media
  • Grantia 30 de zile
    Fara un cost suplimentar
  • 99.9% Uptime Retea
    LiteSpeed Web Server
  • 0722.425.779 / 0722.312.089
    Sunati-ne: Luni - Sambata 8.30 - 18.00

Despre noi

Bine ati venit la IG Artis Media

IG Artis MediaLocalizata in Roman, Romania, IG Artis Media este o companie de web design si web development care ofera solutii pentru afaceri, organizatii sau persoane fizice. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

IG Artis Media asigura servicii complete de web design, optimizare SEOM, logo design, multimedia, editare foto-video, promovare online, social media si gazduire web. Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa isi concetreaza eforturile catre proiectul sau. Daca doriti tot ce este mai bun, apelati cu incredere la IG Artis Media.

Avantajele IG Artis Media
Privim fiecare site web pe care il realizam ca o oportunitate ce ii ajuta pe clientii nostri sa obtina succes in afaceri. IG Artis Media castiga experienta din 2008, iar referintele noastre demonstreaza ca intelegem ceea ce facem.

Specializarea in domenii precum webdesign, programare, administrarea continutului, mentenanta si optimizare, publicitate online combinate intr-un singur serviciu ce ne permite sa realizam orice, pornind de la un logo sau un banner pana la un web site sofisticat.

Tehnologii utilizate in proiectarea si designul site-urilor web: PHP MySQL HTML5 XML CSS3 Bootstrap Ajax si jQuery Javascript.

 

 

Contacteaza-ne