Obțineți un server și conectați-vă la acesta cu clienții voștri.

Solutie similara Dropbox sau Google Drive pentru gazduirea, sincronizarea si partajarea datelor tale.

NEXTCLOUD {Protejati-va datele}

Un spatiu de munca modern conceput pentru a reduce aglomeratia in lucru, asa ca poti sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza.

Partajați și colaborați la documente, trimiteți și primiți un e-mail, gestionați-vă calendarul și aveți chat-uri video in siguranta.  Nextcloud Hub este prima platformă de colaborare de conținut local complet integrată pe piață, pregătită pentru o nouă generație de utilizatori care așteaptă capacități de colaborare online fără probleme.
HIPAA, GDPR și multe altele.

Produsele Nextcloud sunt proiectate cu respectarea regulilor, oferind capacități extinse de aplicare a politicilor de date, criptare, gestionarea utilizatorilor și capacități de audit.

Cum te ajutam prin Nextcloud?


Colaborare usoara si partajare fisiere: Colaborare usoara si partajare fisiere interne si externe, optional protectie cu parola si configurare data de expirare.
Mesagerie audio si video: Sincronizare audio / video încorporata, editare colaborativa de birou optional, integrare Outlook si multe altele.
Interfata web UI: Interfata web usor de utilizat si aplicatii pentru Android, iOS, Windows, Mac si Linux.
Securitate: Multe caracteristici de securitate pasive si active precum autentificarea cu doi factori, protectie forta bruta si CSP 3.0, precum si un jurnal de audit.
Criptare server-side: Optional, criptare server-side (poate fi aleasa pe stocare) de la capat la cap, si criptare criptarea pe partea clien-side (poate fi aleasa pe
Controlul complet al administrarii: Controlul complet al administrării asupra partajarii cu reguli de control la accesul de fisiere, cum ar fi ".DOCX poate fi descărcat numai din interiorul retelei locale" sau executati actiuni daca sunt indeplinite anumite conditii (cum ar fi setat o eticheta)
RFTP, WebDAV, NFS: 

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.  Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.

Cui se adreseaza Nextcloud Hub

Odoo - Sample 2 for three columns

Sanatate

Protocoalele, actualizarile de stare si rezultatele testelor pot fi stocate în siguranta si împartasite usor între profesionistii care au nevoie de acces.

Odoo - Sample 2 for three columns

Educatie

Nextcloud sprijina fluxul de lucru cu aplicația Cercuri, permitand utilizatorilor să creeze, sa partajeze și sa se alature grupurilor in propriile comunitati.

Odoo - Sample 2 for three columns

Media / Publicitate

Lucrati eficient cu colegii, partenerii si clientii, Nextcloud vă permite să vă concentrați asupra creativitatii, avand grija de datele dvs. raman accesibile si sub control!

Odoo - Sample 2 for three columns

Avocati si Notari

Nextcloud va ofera tot ce aveti nevoie pentru un management eficient al documentelor. Furnizati angajatilor, clientilor si partenerilor documentele de examinare sau editare în comun.

Odoo - Sample 2 for three columns

Servicii financiare

Creșterea presiunii de reglementare și tehnologia în mișcare rapidă forțează industria serviciilor financiare să îmbunătățească eficiența operațională, evitând în același timp riscurile legate de trecerea la tehnologia cloud-ului public. Nextcloud rezolvă această problemă fără a compromite securitatea.

Odoo - Sample 2 for three columns

Constructii si productie

Pentru a trimite o programare rapida si specificatii, este nevoie de acces ușor la date. Nextcloud ofera o interfata mult mai usoara decat sistemele traditionale de gestionare a documentelor si ofera acces imediat la documentele necesare.