NEXTCLOUD  Protejati-va datele


Solutie similara Dropbox sau Google Drive pentru gazduirea, sincronizarea si partajarea datelor tale.
Un spatiu de munca modern conceput pentru a reduce aglomeratia in lucru, asa ca poti sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza.

Vezi planuri Stocare NEXTCLOUD Contactați-ne

 
 

De ce Nextcloud?

Cloud Backup, Stocare si Sincronizare Fisiere, iti ofera acces la date de oriunde, oricand.
IG Artis Media  va ofera o solutie dedicata pentru backup si sincronizare de fisiere. 

Odoo - Sample 1 for three columns

Control

Protejati, controlati si monitorizati datele si comunicarea din compania dvs. Faceti cunostinta cu toate cerintele de securitate ale companiei dvs. si standardele de conformitate.

Odoo - Sample 2 for three columns

Productivitate

Toate fisierele echipei tale sunt stocate în cloud, astfel incat toata lumea din echipa sa poata accesa, edita, comenta si partaja fisierele în timp real de pe orice dispozitiv.

Odoo - Sample 3 for three columns

Nextcloud Talk

Intalniri cu colegii, clientii si partenerii - aveti o conversatie personala cu un singur click. Serviciu de comunicatii audio/video si de mesagerie proiectat sa ofere un grad inalt de securitate, si o utilizare usoara.

Caracteristici

Stocare Nextcloud

Colaborare usoara si partajare fisiere

Colaborare usoara si partajare fisiere interne si externe, optional protectie cu parola si configurare data de expirare.

Mesagerie audio si video

Sincronizare audio / video încorporata, editare colaborativa de birou optional, integrare Outlook si multe altele.

Interfata web UI

Interfata web usor de utilizat si aplicatii pentru Android, iOS, Windows, Mac si Linux.

Securitate

Multe caracteristici de securitate pasive si active precum autentificarea cu doi factori, protectie forta bruta si CSP 3.0, precum si un jurnal de audit.

Criptare server-side

Optional, criptare server-side (poate fi aleasa pe stocare) de la capat la cap, si criptare criptarea pe partea clien-side (poate fi aleasa pe folder de utilizator).

Controlul complet al administrarii

Controlul complet al administrării asupra partajarii cu reguli de control la accesul de fisiere, cum ar fi ".DOCX poate fi descărcat numai din interiorul retelei locale" sau executati actiuni daca sunt indeplinite anumite conditii (cum ar fi setat o eticheta)

FTP, WebDAV, NFS

Suport de stocare externa, cum ar fi Windows Network Drive, FTP, WebDAV, NFS si multe altele.

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Spune-ne despre afacerea ta!

Cui se adreseaza Nextcloud

Odoo - Sample 1 for three columns

Sanatate

Protocoalele, actualizarile de stare si rezultatele testelor pot fi stocate în siguranta si împartasite usor între profesionistii care au nevoie de acces.

Odoo - Sample 2 for three columns

Educatie

Nextcloud sprijina fluxul de lucru cu aplicația Cercuri, permitand utilizatorilor să creeze, sa partajeze și sa se alature grupurilor in propriile comunitati.

Odoo - Sample 3 for three columns

Media / Publicitate

Lucrati eficient cu colegii, partenerii si clientii, Nextcloud vă permite să vă concentrați asupra creativitatii, avand grija de datele dvs. raman accesibile si sub control!

Odoo - Sample 3 for three columns

Avocati si Notari

Nextcloud va ofera tot ce aveti nevoie pentru un management eficient al documentelor. Furnizati angajatilor, clientilor si partenerilor documentele de examinare sau editare în comun.

Odoo - Sample 3 for three columns

Servicii financiare

Creșterea presiunii de reglementare și tehnologia în mișcare rapidă forțează industria serviciilor financiare să îmbunătățească eficiența operațională, evitând în același timp riscurile legate de trecerea la tehnologia cloud-ului public. Nextcloud rezolvă această problemă fără a compromite securitatea.

Odoo - Sample 3 for three columns

Constructii si productie

Pentru a trimite o programare rapida si specificatii, este nevoie de acces ușor la date. Nextcloud ofera o interfata mult mai usoara decat sistemele traditionale de gestionare a documentelor si ofera acces imediat la documentele necesare.


Nextcloud va ajuta sa aveti succes

Contactati-ne pentru mai multe informatii si beneficiaza de o demonstratie gratuita a solutiilor noastre!