Bine ai venit!  Suport Tehnic: +40 722.425.779  |  Email: comercial [at] artismedia.ro

Optimizare SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Optimizarea SEO, este un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare.

În sens larg SEO (Search Engine Optimization) reprezinta o componenta a Marketing-ului prin faptul ca necesita ințelegerea modului in care funcționeaza algoritmii de cautare și ce ar cauta clientii, pentru a stabili o legatura cu site-urile care ofera ceea ce acestia cauta.

Sa beneficiati de un site web nu este suficient. Acesta trebuie sa fie optimizat SEO pentru a va promova afacerea intr-un mod cat mai eficient, fara alte costuri suplimentare. SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra.

Site-urile web realizate de specialistii IG Artis Media sunt profesionale, de calitate superioara si sunt optimizate SEO ONPAGE.

CARE SUNT AVANTAJELE?

  Suport Tehnic

Suportul dedicat IG Artis Media iti sta la dispozitie! Servicii profesionale de asistenta tehnica - zilnic, gratuit prin chat, telefon sau email (intre orele 09:00-17:00). Monitorizare servere 24/7.

  Securitate website

Rezolvarea problemelor de securitate inainte de a va afecta prezenta online. Aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, mentenanta preventiva si rezolvarea de bug-uri.

  Design Responsive

Metoda de codare si design a layout-ului unui site web in asa fel incat acesta sa furnizeze o experienta optima de vizionare indiferent de dispozitivul de pe care este accesat (desktop, laptop, tableta, telefon).

  Optimizarea SEO

Este un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare. Oferim solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

*Solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

 In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit.
 Realizare Logo - daca nu aveti un logo, aveti reducere 25% pentru realizare logo.
 Bannere web - daca nu aveti un banner web, aveti reducere 25% pentru realizare banner web impreuna cu un pachet de creare site web sau creare magazin online.
 Gazduire gratuita site web/magazin online 12 luni.

*Oferta este valabila 12 luni de la data activarii acesteia; la data expirarii ofertei, costurile vor reveni la valoarea standard conform ofertei.
Prezenta oferta este valabila impreuna cu achizitionariea unui pachet de "Creare Site Web" sau "Magazin online".

Sunteti gata sa discutati despre proiectul dvs.?