00:03
Web design, preturi web design, creare site, optimizare SEO, gazduire web, promovare online, logo design - IG Artis Media
  • Grantia 30 de zile
    Fara un cost suplimentar
  • 99.9% Uptime Retea
    LiteSpeed Web Server
  • 0722.425.779 / 0722.312.089
    Sunati-ne: Luni - Sambata 8.30 - 18.00

Optimizare SEO

Availability: In stoc

IG Artis Media va pune la dispozitie servicii de optimizare SEO care aduc un plus de valoare afacerii dvs. online. Serviciile de Optimizare SEO includ: Analiza si dezvoltarea cuvintelor cheie, analiza concurentei, Optimizare On-site, Advertoriale si Comunicate de presa, SEO Local.
IG Artis Media va pune la dispozitie servicii de optimizare SEO care aduc un plus de valoare afacerii dvs. online. Serviciile de Optimizare SEO includ: Analiza si dezvoltarea cuvintelor cheie, analiza concurentei, Optimizare On-site, Link Development, Advertoriale si Comunicate de presa, SEO Local, Inscrierea in directoare, Parteneriate cu alte site-uri de profil.

* Adaugati siteul web pentru analiza. ex: www.artismedia.ro in campul comenzi "Site web"


Vom efectua o analiza a cuvintelor-cheie din domeniul dvs. de activitate. In urma analizei densitatii cuvintelor-cheie in continutul site-ului, se vor alege cuvinte ce vor fi folosite in procesul de optimizare SEO.
Selectarea cuvintelor-cheie este cea mai importata etapa si influenteaza gradul de atingere a obiectivelor de trafic.
Editam continutul primei pagini (home page) adaugand cuvintele-cheie selectate, iar acolo unde este nevoie vom trece si la editarea continutului la celealte pagini ale site-ului.
Codul HTML al paginilor va fi optimizat cu ajutorul unor taguri si linkuri pentru cuvintele-cheie care v-a ajuta siteul pentru o mai buna indexare.
Editam sau adaugam diferite titluri si metataguri pentru paginile site-ului, adaugannd totodata si cuvintele-cheie.
Realizam o analiza a pozitiei initiale pe motoarele de cautare Google / Bing / Yahoo in functie de cuvintele-cheie alese.

Dupa confirmarea comenzii veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un consultant dedicat dumneavoastra.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Spune parerea ta

Only registered users can write reviews. Please, log in or register