Bine ai venit!  Suport Tehnic: +40 722.425.779  |  Email: comercial [at] artismedia.ro

Gazduire Web

Curs Barman

Curs-Barman.ro

Scoala Barmania se adreseaza atat barmanilor incepatori cat si celor cu experienta, dar care doresc sa-si dezvolte cunostintele, sa se specializeze si sa investeasca in imaginea lor. Barmania pune la dispozitia clientilor sai peste 30 de ani de experienta cumulata de catre consultantii si trainerii sai in domeniul HoReCa. Credem in imbunatatirea calitatii serviciilor in Romania.

Pensiunea MARA

Pensiunea MARA

Intr-o ambianta ce imbina rusticul cu modernul aici puteti servi micul dejun, pranzul sau cina cu delicioase preparate gastronomice pregatite de maestrii bucatari.

Pensiunea MARA care apartine SC MAGTEC PROD COM S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 deschizandu-si portile publicului larg in anul 1997 ca unitate de alimentatie publica.

Are in patrimoniu: 3,5 ha, 4500 mp parcare specializata, iluminata si pazita de firma, pentru 45 de TIR-uri, parcare la E85 (DN2) pe ambele sensuri de mers disponibila pentru 20 de TIR-uri.

Casa de Comenzi

Casa de Comenzi

Fie ca esti la acasa sau la birou, fie ca nu ai timp sau pur si simplu nu ai chef sa faci cumparaturi, de acum ai pe cine arunca toata treaba. Echipa de la casadecomenzi.net, va stam la dispozitie zi de zi, pentru a va aduce repede si ieftin orice aveti nevoie. Iar cand spunem orice, sa stii ca ne gandim chiar la orice.

Mega Fashion

Mega Fashion

Debutul firmei Mega Fashion are loc in anul 1999, dorindu-se a fi la acel moment o afacere de familie, cu scopul de a produce confectii de dama pentru distributia in magazinul propriu.
Avand suportul unei experiente profesionale in domeniu, cu destul entuziasm si cu multa seriozitate societatea avea sa devina ulterior una din cele mai renumite in judet dar si in tara. Printr-o retea de distributie bine structurata firma Mega Fashion livreaza produsele sale in majoritatea zonelor geografice ale tarii.

Mihoc-Oil

Mihoc-Oil

Societatea comerciala Mihoc Oil Srl a luat fiinta in anul 1996 si are ca principal obiect de activitate colectarea, transportul si valorificarea deseurilor periculoase (reziduuri petroliere si uleiuri uzate) prin punctul de lucru “Instalatie tratare deseuri periculoase si stabilizare titei usor”, situat in partea nordica a localitatii Pipirig, judetul Neamt, pe malul drept al raului Ozana.

Fildes Dent

Fildes Dent

Infiintat in anul 2003 FILDES DENT este un cabinet stomatologic modern care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie.
Oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, implantologie, parodontologie, radiologie digitala, odontologie, estetica dentara (albirea profesionala a dintilor), endodontie si stomatologie pediatrica (tratemente pentru copii),ortodontie fixa si mobila la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu confortabil si relaxant.

Pagini