Bine ai venit!  Vanzari: +40 722.425.779  |  Email: comercial [at] artismedia.ro

Web Design & Realizare Site

Creare Site Web

Proiectam si realizam site-uri web profesionale, sunt responsive si iti aduc clienti.

Alege IG Artis Media ca partener pentru afacerea ta si primele 12 luni* alaturi de noi vin cu o multime de reduceri si gratuitati.

Din 2008, construim site-uri web si oferim servicii de marketing online de calitate pentru clienti si pentru întreprinderi mici, la nivel local si national.

Consultati pagina de servicii pentru a afla mai multe despre ceea ce facem.

 

Creare site web

Echipa noastra de experti Web Developeri & Strategii digitale utilizeaza tehnologii de varf si cele mai bune practici pentru crearea de site-uri personalizate.

Mai multe

Creare Magazin online

Construim site-uri ecommerce de inalta performanta care convertesc vizitatorii în clienti oferind o varietate de solutii cu un design special.

Mai multe

Optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este procesul de imbunatatire a ranking-ului dvs. natural sau organic in motoarele de cautare, cum ar fi Google.

Mai multe

Gazduire Web

Gazduire Web performanta cu stocare full SSD, certificat SSL gratuit, inregistrare domenii, servere virtuale private(VPS), Uptime garantat 99.9%.

Mai multe

Proiectam si realizam site-uri web profesionale, sunt responsive si iti aduc clienti.
Alege IG Artis Media ca partener pentru afacerea ta si primele 12 luni* alaturi de noi vin cu o multime de reduceri si gratuitati:

- In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit !-
- Creare Logo - daca nu aveti un logo aveti reducere 25% pentru realizare logo impreuna cu un pachet de realizare site sau magazin online
- Bannere web - daca nu aveti un banner web reducere 25% pentru realizare banner web impreuna cu un pachet de realizare site sau magazin online.
- Gazduire gratuita 12 luni.

* Oferta este valabila 12 luni de la data activarii acesteia; la data expirarii ofertei, costurile vor reveni la valoarea standard conform ofertei.
Prezenta oferta este valabila impreuna cu achizitionariea unui pachet de "Creare Site de Prezentare".