00:01
Web design, preturi web design, creare site, optimizare SEO, gazduire web, promovare online, logo design - IG Artis Media
 • Grantia 30 de zile
  Fara un cost suplimentar
 • 99.9% Uptime Retea
  LiteSpeed Web Server
 • 0722.425.779 / 0722.312.089
  Sunati-ne: Luni - Sambata 8.30 - 18.00
Termen de realizare  
Social Media Marketing

Web Design | Relizare site-uri

Servicii complete de web design, mentenata web, web marketing, optimizare SEO, campanii Newsletter, marketing social media si gazduire web, publicitate online.

 1. Website BASIC este destinat persoanelor particulare sau firmelor mici si mijlocii ce isi doresc un blog sau un site de prezentare. Contine sistem de administrare tip CMS - interfata de administrare prin care clientul poate opera modificari pe site-ul sau, fiind necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului.
 2. Website BUSINESS este destinat firmelor si companiilor care isi doresc un site cuprinzator (Stiri si noutati, Cariere, Catalog de servicii si produse, Restaurante si Hoteluri, Imobiliare, etc). (mai multe vezi la DESCRIERE)

 3. Magazine virtuale online sunt destinate companiilor care isi doresc o platforma de eCommerce puternica, sigura si flexibila care se poate adapta odata cu cresterea afacerii tale. Platforma eCommerce va ofera control complet asupra produselor si este FOARTE usor de utilizat.
 4. IG Artis Media va pune la dispozitie servicii de optimizare SEO care aduc un plus de valoare afacerii dvs. online. Serviciile de Optimizare SEO includ: Analiza si dezvoltarea cuvintelor cheie, analiza concurentei, Optimizare On-site, Advertoriale si Comunicate de presa, SEO Local.