00:03
Web design, preturi web design, creare site, optimizare SEO, gazduire web, promovare online, logo design - IG Artis Media
 • Grantia 30 de zile
  Fara un cost suplimentar
 • 99.9% Uptime Retea
  LiteSpeed Web Server
 • 0722.425.779 / 0722.312.089
  Sunati-ne: Luni - Sambata 8.30 - 18.00
Brand  
 1. Acer (0)
 2. Apple (0)
 3. Dell (0)
 4. Gateway (0)
 5. IBM (0)
 6. Sony (0)
 7. Toshiba (0)
Backup site  
Social Media Marketing

Mentenanta site

 1. Mentenanta BASIC. Un plan de intretinere/mentenanta a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dvs. Prin intretinerea siteului, imbunatatiti clasarea in motoarele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai siteului si veti consolida prezenta online a firmei sau afacerii dvs (* Pretul acestui serviciu este pentru o luna).
 2. Mentenanta PRO. Un plan de intretinere/mentenata a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dvs. Prin intretinerea siteului, imbunatatiti clasarea in motoarele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai siteului si veti consolida prezenta online a firmei sau afacerii dvs (* Pretul acestui serviciu este pentru o luna).
 3. Mentenanta ADVANCED. Un plan de intretinere/mentenanta a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dvs. Prin intretinerea siteului, imbunatatiti clasarea in motoarele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai siteului si veti consolida prezenta online a firmei sau afacerii dvs (* Pretul acestui serviciu este pentru o luna).
 4. Mentenanta PREMIUM. Un plan de intretinere/mentenanta a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dvs. Prin intretinerea siteului, imbunatatiti clasarea in motoarele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai siteului si veti consolida prezenta online a firmei sau afacerii dvs (* Pretul acestui serviciu este pentru o luna).
 5. Mentenanta HOUR. Un plan de intretinere/mentenanta a site-ului este cheia succesului permanent pentru site-ul dvs. Prin intretinerea siteului, imbunatatiti clasarea in motoarele de cautare, veti creste numarul de vizitatori ai siteului si veti consolida prezenta online a firmei sau afacerii dvs (* Pretul acestui serviciu este pentru o luna).