Cum te putem ajutam noi la realizarea unui site web?

Ne ocupăm de tot, de la structurile site-ului la gazduire si administrare, pentru a vă asigura că vă concentrați numai asupra conținutului dvs.

Servicii Web Complete

Suntem o agenție digitala full service, recunoscută la nivel național pentru servicii complete de web design si development, servicii SEO și marketing digital.

Începe să-ți construiești proiectul azi.

Crearea celor mai bune soluții web din ideile dvs. alimentate de experiența noastră.

Va oferim un site web flexibil, sigur și puternic, aplicăm inovatii tehnologice in beneficii directe pentru companii.

Promovezi afacerea pentru fani

Îți prezinti produsele si serviciile, folosești statistici avansate și te conectezi cu publicul pe social media pentru a-ți dezvolta afacerea. 

Deschide un Magazin Online

Soluție eficientă și inovatoare de comerț electronic cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un magazin online și pentru a vă dezvolta afacerea.

Începe un Blog

Asigură-te că îți vei pune amprenta online și alătură-te comunității de oameni care așteaptă să audă ce ai de spus. 

Prezinta un portofoliu

Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți continutul site-ului web de-a lungul timpului, pentru a obține mai multe rezultate importante pentru companie.

De ce merită să alegi IG Artis Media și nu alte platforme pentru creare site web?

Ne ocupăm de tot, de la structurile site-ului la gazduire si administrare, pentru a vă asigura că vă concentrați numai asupra conținutului dvs.

Company team

Pagini web, administrare, gazduire, poștă electronică, suport tehnic - totul într-un singur loc

Cu IG Artis Media vei avea: site-ul tau responsive, accesa un serviciu de hosting performant și sigur, înregistrezi domeniul propriului site și multe alte. Mobil prietenos: un design web receptiv si un site web mobil prietenos.

Company team

Realizam pagini web exact așa cum îți dorești

Ai o idee excelentă asupra unui site. Cu ajutorul specialistilor nostri de creare site-uri vei transpune totul din mintea ta în online, exact cum ți-ai imaginat. 
Prin pagina web proprie poți amplasa elementele de continut si grafice în orice loc.

Company team

SEO - poziționarea în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare

Un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare. Oferim solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

Company team

Securitate site web

Rezolvarea problemelor de securitate inainte de a va afecta prezenta online. Aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, mentenanta preventiva si rezolvarea de bug-uri.

Gazduire Web și Poștă e-mail

Gazduire Web performanta cu stocare full SSD, certificat SSL gratuit, inregistrare domenii, Backup si Stocare fisiere in cloud, Uptime garantat 99.9%.

Company team

Gazduire Web

Rămâneți în siguranță și sigur cu ajutorul serviciilor noastre de găzduire web care sunt o parte integră a programului IG Artis Media.  Nu impunem nici un fel de limite asupra transferului de date, am creat pachete de gazduire web cu stocare full SSD pentru viteza.

Company team

Numărul nelimitat de conturi e-mail

Poți avea un număr nelimitat de conturi e-mail, fără taxe suplimentare. Site-ul tau va fi lansat ușor cu propriul domeniu, de ex.:  numecompanie.ro. La fel fără dificultăți vei avea propriul cont e-mail, de ex.: hello@numecompanie.ro

Company team

Certificat SSL Gratuit

Pentru fiecare site web, oferim un certificat SSL gratuit. Datorită lui poți fi sigur că datele sunt criptate și nu vor nimeri în mâinile persoanelor neautorizate.

Company team

Monitorizare 24/7

Istoricul evenimentelor site-ului tau sunt monitorizate în continuu pentru a identifica rapid atacurile potențiale și abaterile de tot felul. În cazul unui atac eventual, reacția este practic imediată.

Company team

Asistență și ajutor

În plus, vă vom ajuta să vă îmbunătățiți continutul site-ului web de-a lungul timpului, pentru a obține mai multe rezultate importante pentru companie.

Company team

Pentru toți utilizatorii IG Artis Media oferim suport tehnic.

Considerăm că toți utilizatorii noștri sunt utilizatorii VIP. Din această cauză le oferim suport tehnic gratuit.  Nu ezita să ne contactezi pe chat, mail sau telefonic. Suntem aproape, pentru a te ajuta.

Administrare web si Promovare online

Ne ocupăm de tot, de la structurile site-ului la gazduire si administrare, pentru a vă asigura că vă concentrați numai asupra conținutului dvs.

Company team

Servicii de administrare continut si mentenanta incluse

Misiunea noastra nu se opreste dupa ce iti livram site-ul. Dorim sa ne asiguram ca acesta este la cel mai inalt nivel de performanta asa ca vom monitoriza parerile utilizatorilor tai, numarul de vizite si vom aduce imbunatatiri acolo unde este necesar.

Company team

Social Media

Vă vom ajuta sa te dezvolti printr-o prezenta pe retelele sociale (Twitter, Facebook, Google, Pinterest...), acolo unde se afla si clientii tai. 

Company team

Landing Page

Scopul unui landing page este de a convinge utilizatorii să facă o anumită acțiune, cum ar fi completarea unui formular, înregistrarea, cumpărarea unui produs sau descărcarea unui fișier.

Company team

Email Marketing

Prin campanii de email marketing, afacerea ta ajunge in inbox-ul utilizatorilor cu un scop precis: mai multe vanzari, mai mult trafic, mai multi clienti, mai mult profit.

Colaborați cu IG Artis Media pentru a găsi clienții potriviți

Compară planurile noastre

Suport tehnic non-stop (24/7)

Considerăm că toți utilizatorii noștri sunt utilizatorii VIP. Nu ezita să ne contactezi pe chat sau mail. Suntem aproape pentru a te ajuta. Servicii profesionale de asistenta tehnica - zilnic, gratuit prin email, chat sau telefon (intre orele 09:00-17:00). 

Monitorizare echipamente si servere 24/7.

Odoo • Text and Image

Tehnologii folosite

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo