Accesati-va fisierele in orice moment oriunde v-ati afla. / Solutii pentru IMM-uri, Companii

Fisierele din Cloud Box pot fi accesate de pe orice computer, telefon sau tableta. Deci fisierele va vor urma oriunde ati merge.

Cloud Box: Stocare fisiere - Backup

Pur si simplu alegeți una dintre dimensiunile de stocare, si faceti upgrade sau downgrade la dimensiunea dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. Pur si simplu alegeți una dintre dimensiunile de stocare, si faceti upgrade sau downgrade la dimensiunea dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs.Stocare fisiere prin Cloud Box

Puteți utiliza diferite protocoale de acces, cum ar fi FTP, SFTP, SCP și RSYNC, astfel incat sa puteți accesa cu ușurință și în siguranță stocare CLOUD BOX. Puteți chiar să vă integrați CLOUD BOX în propriul sistem de fișiere prin Webdav sau Samba.

Fiabilitate Inalta: Utilizați caracteristica Snapshot (Snapshot-uri) pentru a obține un instantaneu stocare CLOUD BOX si pentru a le restabili dacă este necesar. Aceasta creste fiabilitatea datelor dvs. Puteți să creați instantanee manual sau să le generați automat în funcție de configurațiile dvs. personale.

Implementare Eficienta: Serviciul de Backup va permite să creați copii de rezervă ale datelor de pe serverul dvs., intr-un spațiul de stocare din CLOUD BOX. Deduplicarea datelor elimină transferul de conținut redundant. Acest lucru vă permite să utilizați în mod optim spațiul de stocare din CLOUD BOX.

Vezi toate pachetele Stocare fisiere - Cloud Box

Vom face tot posibilul ca sa configuram solutiile de stocare cat mai repede posibil, de obicei se configureaza in maxim 15 minute.


CBOX-10 CBOX-50 
CBOX-1K
CBOX-2K
CBOX-5K
CBOX-10K
Spatiu stocare 100 GB
500 GB 1 TB 2 TB 5 TB 10 TB
Trafic*
1 TB 2 TB 5 TB 10 TB 15 TB 20 TB
Trafic intern
Necontorizat Necontorizat Necontorizat Necontorizat Necontorizat Necontorizat
Conexiuni simultane 10 10 10 10 10 10
Sub-conturi 100 100 100 100
100 100
Snapshot 2
4
8
10
12
14

COMANDA COMANDA
COMANDA
COMANDA
COMANDA
COMANDAToate pachetele cuprind urmatoarele caracteristici

 • S ub-conturi* 
 •  Snapshot*
 • S napshot-uri automate*
 • G estionati cu aplicatii mobile*
 •   Utilizabil ca unitate de retea
 •  FTP
 •  FTPS
 •  SFTP
 •  SCP
 •  Samba/CIFS 
 •  BorgBackup 
 •  Backup Service*
 •  rsync via SSH 
 •  HTTPS 
 •  WebDAV 

*Traficul este gratuit. Cu toate acestea, daca depasiti mai mult de 1 TB/luna, conexiunea va fi diminuata (baza de calcul este doar pentru traficul de ieșire. Nu se calculează traficul intern si traficul de intrare).
*Cu un Sub-cont, puteti crea un alt utilizator si puteti atribui un director pentru acest utilizator. Cand utilizatorul se conecteaza, acesta va avea acces numai la fișierele salvate în acest director.
*Folosind funcția Snapshots, puteți crea o imagine CLOUD BOX si, daca este necesar, puteti restabili CLOUD BOX din acest instantaneu.Numarul de instantanee este inclus in fiecare produs al CLOUD BOX.
*Cu Snapshot-uri automate, puteți defini un anumit timp (de exemplu, marti la ora 5 PM) pentru momentul cand Snapshot-ul v-a fi creat automat.
*Utilizati orice aplicatie pentru iPhone / iPad si Android, care accepta protocoalele standard ale solutiilor de stocare online CLOUD BOX.
*Backup Service - Serviciul de Backup va permite sa creati copii de rezerva ale datelor de pe serverul dvs., cu acces root la CLOUD BOX.
Oferta Stocare fisiere - Cloud Box, locatia in Germania
Asistenta tehnica este gratuita prin telefon (intre orele 8:00 - 20:00) sau prin email la support[at]artismedia.ro (24 de ore din 24).

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Spune-ne despre afacerea ta!

INTREBARI FRECVENTE

Cum pastram datele dvs. securizate cu CLOUD BOX?

Fisierele stocate pe CLOUD BOX sunt protejate cu o configuratie RAID care poate rezista mai multor defectiuni ale unitătii. Prin urmare, există o sansa relativ mica de pierdere a datelor.  Datele nu sunt reflectate pe alte servere. In plus, sumele de control pentru blocurile individuale de date sunt utilizate pentru a detecta și corecta erorile de biti.

Putem crea  utilizatori suplimentari pentru CLOUD BOX-ul dvs. print-o solicitare la echipa noastra tehnica. Persoanele care vor avea access pot folosi aceleasi protocoale ca si utilizatorul principal. Ati utilizatori au acces numai la un subdirector desemnat al utilizatorului principal. Cu toate acestea, utilizatorul principal are acces deplin la directoarele tuturor subconturilor.

Folosind Agentul de Backup, care este instalat pe serverul radacina, este posibila criptarea datelor pe care doriti sa le copiati direct pe server. Aceasta înseamna că datele pot fi deja transferate in stocarea CLOUD BOX-ul dvs. in forma criptata. Apoi, datele pot fi decriptate folosind o parola pe care numai dvs. o cunoasteti.

Nu, serviciul Backup este disponibil numai pentru sistemele Linux. 

Deduplicarea datelor imparte datele pe care doriti sa le copiati în parti mici. Inainte ca o parte să fie stocată în CLOUD BOX, sistemul verifică dacă datele conțin orice duplicare sau redundanță. În acest fel, respository nu conține părți repetate de date și economisește spațiu. Această metodă vă permite să profitați la maximum de spațiul de stocare din CLOUD BOX.

Este posibil, dar nu este recomandat. Un cache este generat pe fiecare server pe care doriti să faceti o copie de rezerva si este comparat cu stocare CLOUD BOX. Daca sunt inregistrate copii de rezerva ale a doua servere din acelasi depozit, procesarea cache-ului poate dura mult timp.

Nu, de asemenea aveti posibilitatea sa-l utilizați pentru a face backup-uri de servere cloud sau servere virtuale. Este important sa aveti acces root la server.