Bine ai venit!  Suport Tehnic: +40 722.425.779  |  Email: comercial [at] artismedia.ro
IG Artis Media - Web Design
Web Design & Web Development
OPIMIZARE SEO
DESIGN RESPONSIVE
Magazin online
Numar nelimitat de produse
Creare Magazin Online
slideshow2-1.png
slideshow2-2.png
slideshow2-3.png
slideshow2-4.png
IG Artis Media
ADMINISTRARE SITE WEB
MONITORIZARE UP-TIME 24/7

Web Design & Creare Site Web

Din 2008 proiectam si realizam site-uri web profesionale, sunt responsive si iti aduc clienti.
Alege IG Artis Media ca partener pentru afacerea ta si primele 12 luni* alaturi de noi vin cu o multime de reduceri si gratuitati.

Oferim servicii web pentru companii, asociatii si institutii la nivel local si national (mentenanta si administrare site web, optimizare SEO, promovare online, grafica publicitara, campanii de email marketing).

Calificati la realizarea de interfete moderne si deosebite, folosind cele mai noi si avansate tehnologii web.
De asemenea, oferim solutii de gazduire pe servere dedicate si virtuale si o echipa cu experienta de asistenta pentru servere.

CARE SUNT AVANTAJELE?

  Suport Tehnic

Suportul dedicat IG Artis Media iti sta la dispozitie! Servicii profesionale de asistenta tehnica - zilnic, gratuit prin chat, telefon sau email (intre orele 09:00-17:00). Monitorizare servere 24/7.

  Securitate website

Rezolvarea problemelor de securitate inainte de a va afecta prezenta online. Aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, mentenanta preventiva si rezolvarea de bug-uri.

  Design Responsive

Metoda de codare si design a layout-ului unui site web in asa fel incat acesta sa furnizeze o experienta optima de vizionare indiferent de dispozitivul de pe care este accesat (desktop, laptop, tableta, telefon).

  Optimizarea SEO

Este un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare. Oferim solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

*Solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

 In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit.
 Realizare Logo - daca nu aveti un logo, aveti reducere 25% pentru realizare logo.
 Bannere web - daca nu aveti un banner web, aveti reducere 25% pentru realizare banner web impreuna cu un pachet de creare site web sau creare magazin online.
 Gazduire gratuita site web/magazin online 12 luni.

*Oferta este valabila 12 luni de la data activarii acesteia; la data expirarii ofertei, costurile vor reveni la valoarea standard conform ofertei.
Prezenta oferta este valabila impreuna cu achizitionariea unui pachet de "Creare Site Web" sau "Magazin online".

Sunteti gata sa discutati despre proiectul dvs.?