Web Design & Web Development

Proiectam si realizam site-uri web profesionale, sunt responsive si iti aduc clienti.
Alege IG Artis Media ca partener pentru afacerea ta si primele 12 luni* alaturi de noi vin cu o multime de reduceri si gratuitati.

Odoo • Image and Text

Creare Site Web

Oferim servicii web pentru companii, asociatii si institutii la nivel local si national (mentenanta si administrare site web, optimizare SEO, promovare online, grafica publicitara, campanii de email marketing).

Calificati la realizarea de interfete moderne si deosebite, folosind cele mai noi si avansate tehnologii web. 

De asemenea, oferim solutii de gazduire pe servere dedicate si virtuale si o echipa cu experienta de asistenta pentru servere. Vezi si:

CARE SUNT AVANTAJELE?

SECURITATE SITE WEB

Rezolvarea problemelor de securitate inainte de a va afecta prezenta online. Aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, mentenanta preventiva si rezolvarea de bug-uri.

OPTIMIZARE SEO

Un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare. Oferim solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

SUPORT TEHNIC

Suportul dedicat IG Artis Media iti sta la dispozitie! Servicii profesionale de asistenta tehnica - zilnic, gratuit prin chat, telefon sau email (intre orele 09:00-17:00). Monitorizare echipamente si servere 24/7.

SUNTETI GATA SA DISCUTATI DESPRE PROIECTUL DVS.?

*SOLUTII PERSONALIZATE SPECIFIC TARGETULUI SI BUGETULUI TAU

 In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit.

 Realizare Logo - daca nu aveti un logo, aveti reducere 25% pentru realizare logo.

 Bannere web - daca nu aveti un banner web, aveti reducere 25% pentru realizare banner web impreuna cu un pachet de creare site web sau creare magazin online.

 Gazduire gratuita site web/magazin online 12 luni.


VEZI PORTOFOLIU