SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Sa beneficiati de un site web nu este suficient. Acesta trebuie sa fie optimizat SEO pentru a va promova afacerea intr-un mod cat mai eficient, fara alte costuri suplimentare. Optimizarea SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra.

Odoo • A picture with a caption
Servicii SEO: Audit site web, Research, Optimizare on page/off page, Monitorizare site web, Analiza si Raportare

Optimizarea SEO, este un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare.

In sens larg SEO (Search Engine Optimization) reprezinta o componenta a Marketing-ului prin faptul ca necesita ințelegerea modului in care funcționeaza algoritmii de cautare și ce ar cauta clientii, pentru a stabili o legatura cu site-urile care ofera ceea ce acestia cauta.

Pentru a atrage cat mai multi vizitatori si a castiga o pozitie buna in listele motoarelor de cautare, stabilim impreuna cu fiecare client strategia de promovare potrivita domeniului companiei sale.

Sa beneficiati de un site web nu este suficient. Acesta trebuie sa fie optimizat SEO pentru a va promova afacerea intr-un mod cat mai eficient, fara alte costuri suplimentare. SEO este cu siguranta o mare investitie pentru afacerea dumneavoastra.

Site-urile web realizate de specialistii IG Artis Media sunt profesionale, de calitate superioara si sunt optimizate SEO ONPAGE.

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Spune-ne despre afacerea ta!