Stocare securizata in cloud / Solutii pentru IMM-uri, Companii

Puteti partaja unul sau mai multe fisiere si foldere de pe computer si le puteti sincroniza cu serverul.

Cloud Share Drive

Va oferim o soluție de stocare simpla si transparenta pentru datele dvs. sensibile. Usor de folosit si mai accesibil pentru utilizatorii cu mai putine cunostinţe tehnice! 
Puteti salva, modifica si distribui cu ușurinta datele dvs. cu doar cateva clicuri. In plus, puteti sincroniza automat fisierele de pe dispozitivele de stocare locale. Stocare fisiere prin Cloud Share Drive

Lasa grijile tehnice pe seama specialistilor nostri. Noi vom avea grijă de administrare.
Folositi Stocare prin Cloud Share Drive cu doar câteva clicuri și fără know-how tehnic. Salvați, editați și partajați cu ușurință documentele, fotografiile și muzica pe orice PC, tabletă sau smartphone.

Salveaza si sincronizeaza

Usor de accesat

…ușor de distribuit

INDIVIDUAL: Creați grupuri de utilizatori, definiți cote individuale pentru utilizatori unici și partajați fișiere privat sau public. Utilizați aplicații preinstalate precum Contacte, Calendar și Sarcini sau adăugați alte aplicații. Stocarea prin Cloud Share Drive include un certificat SSL pentru aplicatia dvs.

De ce Cloud Share Drive?


Colaborare usoara si partajare fisiere interne si externe, optional protectie cu parola si configurare data de expirare.
Sincronizare audio / video încorporata, editare colaborativa de birou optional, integrare Outlook si multe altele.
Interfata web usor de utilizat si aplicatii pentru Android, iOS, Windows, Mac si Linux.
Multe caracteristici de securitate pasive si active precum autentificarea cu doi factori, protectie forta bruta si CSP 3.0, precum si un jurnal de audit.
Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Optional, criptare server-side (poate fi aleasa pe stocare) de la capat la cap, si criptare criptarea pe partea clien-side (poate fi aleasa pe folder de utilizator).
Controlul complet al administrării asupra partajarii cu reguli de control la accesul de fisiere, cum ar fi ".DOCX poate fi descărcat numai din interiorul retelei locale" sau executati actiuni daca sunt indeplinite anumite conditii (cum ar fi setat o eticheta)
Suport de stocare externa, cum ar fi Windows Network Drive, FTP, WebDAV, NFS si multe altele.

BOX-NC10 BOX-NC50 
BOX-NC1K
BOX-NC2K
BOX-NC5K
BOX-NC10K
Spatiu stocare 100 GB
500 GB
1 TB
2 TB
5 TB
10 TB
Trafic*
1 TB
2 TB
5 TB
10 TB
15 TB
20 TB
Trafic intern
Necontorizat
Necontorizat Necontorizat
Necontorizat
Necontorizat
Necontorizat
Criptare pe server

Utilizatori nelimitati

Certificat SSL

OnlyOffice


 

 
 
 


Comanda Comanda
Comanda
Comanda
Comanda
ComandaToate pachetele cuprind urmatoarele caracteristici

 •  Grupuri de utilizatori
 •  Certificat SSL
 •  Posibilitatea criptarii pe server
 •  Acces Full Admin
 •  Mobile & Desktop sync**
 •  Calendare si Task-uri
 •  Undelete & Istoric 
 •  Integrare Outlook/Thunderbird 
 •  Cautare fisiere rapida
 •  Reguli de control la accesul de fisiere
 •  Actualizari automate 
 •  WebDAV 
 • Personalizabil
 •  Suport gratuit prin e-mail 
 •  Reguli de control la accesul de fisiere

*Traficul este gratuit. Cu toate acestea, daca depasiti mai mult de 1-20 TB/luna (in functie de planul ales), conexiunea va fi diminuata (baza de calcul este doar pentru traficul de ieșire. Nu se calculează traficul intern si traficul de intrare).

**Acces prin interfața web si aplicatii Nextcloud App pentru Android, iOS si Windows

Oferta Stocare prin Cloud Share Drive, locatia data center in Germania.
Asistenta tehnica este gratuita prin telefon (intre orele 8:00 - 20:00) sau prin email la support [at] artismedia.ro (24 de ore din 24).

ONLYOFFICE

Suita de birou, bogata in functii care va permite să stocati si sa co-editati documente, sa gestionati proiecte, corespondenta prin e-mail si relatii cu clientii intr-un singur loc.

Suport complet pentru formatele MS Office, cum ar fi DOCX și PPTX, precum si importul si exportul formatului Open Document.

Integrarea lui Onlyoffice in Stocare prin Cloud Share faciliteaza lucrul cu documente, cat si lucru cu alti utilizatori care participa la editare printr-un link partajat public.
 
 
Odoo - Sample 1 for three columns

Editor puternic de foi de calcul tabelar

Organizați și gestionați datele dvs. online in fișiere XLSX, ODS si CSV cu peste 400 de formule si creati vizualizări colorate.

Odoo - Sample 1 for three columns

Creati prezentari cu aspect deosebit

  Exprimati idei in prezentari deosebite stocate in PPTX si ODP sau exportate in PDF pline de diagrame, forme și imagini.
   Odoo - Sample 1 for three columns

   Procesare de text si creare de documente

   Deschideti, editati și colaborati in timp real cu documente Word, ODT, PDF sau HTML cu capabilitati puternice de formatare si aspect.

   Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

   Spune-ne despre afacerea ta!

   INTREBARI FRECVENT

   Cum pastram datele dvs. securizate cu Stocare prin Cloud Share Drive?

   Ne ocupam de securitate în acelasi mod ca si cu solutiile noastre de stocare Cloud Backup. Sistemul de fișiere poate tolera mai multe defectiuni simultan. De indata ce detectam neregulile cu dispozitivele noastre, le vom schimba imediat, reducand astfel sansele de esec la un nivel foarte scazut.

   In plus, sistemul nostru de fisiere verifica integritatea datelor utilizand sumele de verificare si corecteaza automat erorile. Am creat un cluster cu disponibilitate înalta pentru bazele de date de instanta, ceea ce face ca sansele unui esec complet sa fie foarte reduse. In cele din urma, daca alegeti sa va sincronizati datele cu propriul computer sau dispozitiv utilizand software client, veti avea o copie suplimentară a datelor.

   Un administrator poate crea utilizatori și poate limita dimensiunea lor de stocare. Deci, ca administrator, puteți configura dimensiunea spatiului de stocare pentru utilizatorii dvs., de exemplu 5, 10, 50 sau 100 GB. Sau puteti crea un spatiu de dimensiuni "nelimitate". Cu toate acestea, acest spatiu "nelimitat" va fi, de fapt, limitat de dimensiunea totala a cotei de stocare a instantei pe care ati cumparat-o (administratorul).

   Da, exista aplicatii pentru iOS si Android. Puteti descarca aplicatiile la următoarele link-uri.

   Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextcloud.client

   iOS: https://itunes.apple.com/app/nextcloud/id1125420102?mt=8

   Dupa ce ati pornit aplicatia la alegere, introduceti adresa serverului. Apoi conectati-va cu detaliile utilizatorului.

   Da, Stocarea in Cloud are deja această opțiune standard. Inainte de a activa criptarea de la server, trebuie să activați initial "Modul de criptare implicit" din meniul aplicatiei. Dupa ce activati acest modul, bifați caseta de selectare "Activati criptarea de la server" din secțiunea "Setari; Administrare; Securitate; criptare la server". 

   *Rețineti că criptarea datelor necesita mai mult spatiu de stocare si poate duce la viteze mai mici. In plus, numai echipa noastra de asistenta poate dezactiva aceasta functie.

   Da, puteți partaja date între diferite servere utilizând ID-ul dvs. Cloud federalizat. Puteti gasi acest ID federalizat de cloud făcand clic pe imaginea de profil, mergand la "Setari" si apoi facand clic pe "Partajare". Apoi, veti vedea ID-ul dvs. Cloud federat in partea dreapta. După aceasta, puteti deschide meniul partajat al fișierului pe care doriti să-l distribuiti, iar pe linia "Nume, ID Cloud federat sau adresa de e-mail ...". Puteti introduce întregul ID Cloud federat. O adresa de exemplu va avea un format care arata astfel: "Admin@nx****.your-storageshare.de".