Despre noi

Servicii si Solutii Web - Stocare in Cloud

Pagini web, administrare, gazduire, poștă electronică, suport tehnic - totul într-un singur loc: Cu IG Artis Media vei avea site-ul tau responsive, un serviciu de hosting performant și sigur, înregistrezi domeniul propriului site și multe alte. Mobil prietenos: un design web receptiv si un site web mobil prietenos.

SEO - poziționarea în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare: Un proces de favorizare a vizibilitatii site-urilor web in cadrul afisarii rezultatelor cautarii în lista facuta de motoarele de cautare. Oferim solutii personalizate specific targetului si bugetului tau.

Gazduire Web: Rămâneți în siguranță și sigur cu ajutorul serviciilor noastre de găzduire web care sunt o parte integră a programului IG Artis Media.  Nu impunem nici un fel de limite asupra transferului de date, am creat pachete de gazduire web cu stocare full SSD pentru viteza.

Let'S Encrypt SSL Gratuit: Pentru fiecare site web, oferim un certificat SSL gratuit. Datorită lui poți fi sigur că datele sunt criptate și nu vor nimeri în mâinile persoanelor neautorizate.

Servicii de administrare continut si mentenanta incluse: Misiunea noastra nu se opreste dupa ce iti livram site-ul. Dorim sa ne asiguram ca acesta este la cel mai inalt nivel de performanta asa ca vom monitoriza parerile utilizatorilor tai, numarul de vizite si vom aduce imbunatatiri acolo unde este necesar.

Promovare prin Social Media: Vă vom ajuta sa te dezvolti printr-o prezenta pe retelele sociale (Twitter, Facebook, Google, Pinterest...), acolo unde se afla si clientii tai.

Echipa Noastra