Suntem specializati in solutii creative si design

pentru restaurante, hoteluri, servicii medicale, startup-uri si companii

Servicii Design Grafic {Grafica}

Serviciile noastre includ branding, design de logo-uri, design de site-uri web, design de produs, bannere web, medii de marca, ilustratii si multe altele.

Specialisti nostri realizeaza elemente grafice pentru campaniile de display și social media și te ajuta să îți îmbunătățești vizibilitatea afacerii prin servicii de marketing design.

Importanța email marketing

Rămâne în continuare canalul cu cea mai ridicată rată de recuperare a investiției. Ca să atragi atenția, este important să începi emailul cu cea mai importantă informație. De asemenea mailul va fi formatat astfel încât utilizatorul să găsească ușor informația de care are nevoie și să arate bine pe orice tip de dispozitiv.

Obtineti rezultate rapide prin cresterea numarului de vizite pe site, sporiti numarul vanzarilor online, rezervarilor sau inscrierilor în listele de abonare prin e-mail cu ajutorul elementelor grafice care directioneaza utilizatorii catre site-ul dvs. U n design curat și simplu te va ajuta să comunici într-un mod mult mai puternic.
Potențialii clienți își vor face o primă impresie legat de afacerea ta bazat pe designul logo-ului, site-ului web, blogului, dar și al postărilor de pe rețelele sociale. Este important să ai o identitate vizuală puternică și consistentă tocmai pentru ca brandul tău să fie credibil în ochii consumatorilor.

Din perspectiva marketingului, designul grafic este un element cheie pentru stabilirea unei imagini puternice de brand care te va ajuta să te diferențiezi față de competiție.

În același timp, conținutul vizual este mult mai ușor ținut minte, astfel că vei putea avea un impact în acest fel. Datorită faptului că oamenii își vor forma o primă impresie despre afacerea ta din primele secunde în care văd o reclamă online, este important să te asiguri că vizualurile create sunt de cea mai bună calitate.

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.  Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.

Odoo - Sample 2 for three columns

Marketing Design

Oferim servicii profesionale de design grafic, inclusiv design de brosuri, design carti de vizita, design de papetarie, proiectare mape, design brosuri, design foi volante, design flyere.

De asemenea, putem sa proiectam Showcards  (Designul pliantelor, meniuri, brosuri ...) Design, proiectare plicuri, design de carti postale, design de invitatii si multe altele ...

De la Startup la Enterprise, indiferent de ce aveti nevoie, obiectivul nostru este să vă depasim asteptarile.

Odoo - Sample 2 for three columns

Brand Identity

Produse pentru publicitate online, intalniri si reuniuni de vanzari, intalniri "face-to-face" si mailuri directe. Mai jos sunt câteva tipuri de design "brand identity" cu care avem experienta:
  Brand Identity & Rebrand Design
  Brochure & booklet design
  Packaging design
  Poster design
  Corporate magazine design
   Newsletter & mailer design
   Flyer Design
   Stationery design
   Consumer Promotion
   Infographic design
   Brand logo design
   Brand style guide design
   Presentation design
   Point of sale design & production

Odoo - Sample 2 for three columns

Print Design

Ne bazam pe o echipa de inalta calificare pentru a va asigura ca cerintele dvs. sunt indeplinite. Membrii echipei noastre sunt instruiti în domeniul tiparirii si primesc in mod regulat cursuri de formare interna și externa, atat despre produse, cat ai despre abilitatile de comunicare.

Prin urmare, garantam prietenia cu clientii si expertiza profesionala, de la care veti beneficia atunci cand faceti o intrebare sau plasati comanda.