Inregistreaza-ti domeniul dorit cat timp este inca disponibil

Ai cele mai mici preţuri la domenii. Alege din peste 300 de TLD-uri disponibile .ro .com .net .org .eu

Inregistrare Domenii

Va oferim solutii complete, atat pentru inregistrare domenii, cat si de gazduire web cu stocare full SSD pentru viteza, backup zilnic la toate pachetele, migrare gratuita site web.

Inainte de a plasa o comanda pentru inregistrare de nume de domenii, te rugam sa citesti cu atentie  REGULILE pentru inregistrarea numelor de domenii si subdomenii .RO , precum si  CONTRACTUL pentru înregistrarea domeniilor .RO.

De la data de 1 Martie 2018 RoTLD, Registrul Român de domenii .ro, a facut tranziția către sistemul de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro. Începând cu această dată domeniile .ro se vor înregistra și se vor reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între 1 an și maxim 10 ani. Toate domeniile achiziționate înainte de 1 Martie 2018 vor fi trecute în noul sistem după o perioadă de grație de cinci ani de la înregistrare (cele mai vechi de cinci ani vor expira pe parcursul anului 2018). 

Achizitia, reinnoirea, cat si transferul numelor de domenii se supun contractului furnizorului de Top Level. 

  Dreptul de folosinta a domeniilor .ro inregistrate prin IG Artis Media apartine in exclusivitate clientului.
  Domeniile .ro pot fi inregistrate si prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani.
  Domeniile .ro inregistrate pe perioada determinata 1 an, pot fi prelungite pentru minim 1 an si maxim 10 ani in orice moment.
    Chiar daca nu veti utiliza domeniul imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul pentru a impiedica alta persoana sa-l ia.
  Poti alege in functie de extensia dorita in functie de tipul domeniului.
  Extensii Generice (gTLD): Extensiile generice denumite si gTLD sunt globale. Deoarece beneficiaza de recunoastere internationala se adreseaza tuturor tipurilor de clientii indiferent de locatia lor. In cadrul extensiilor generice regasim printre altele .com, .net sau .biz.
  Extensii in functie de Tara (ccTLD): Extensiile ccTLD sunt extensii specifice uneii tari sau regiuni. Sunt recomandate atunci cand se adreseaza unor clienti din anumite locatii. Exemplu de extensii din aceasta categorie sunt .ro (Romania), .de (Germania) sau .eu (Uniunea Europeana).

  Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

  Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.  Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.

  Odoo - Sample 2 for three columns

  Servicii Marketing Digital

  Vedeți rezultate reale cu un partener de marketing digital care vă oferă experiența, instrumentele și echipa pentru a vă atinge obiectivele.  Toate canalele de marketing performante funcționează împreună: SEO, SEM, social media, design și analytics.

  Odoo - Sample 2 for three columns

  SEO Organic Local, National

  Dezvoltati afacerea la noi culmi de productivitate și flexibilitate! Gazduirea  bazată pe cloud  oferă luxul de a lucra din orice parte a lumii, în orice moment și de pe orice dispozitiv.  Va oferim mai multe opțiuni de găzduire în gama noastră de Servicii Cloud.

  Odoo - Sample 2 for three columns

  PPC, Social, & Video ADS

  Când creăm un site web nou, ne place să începem cu o evaluare a obiectivelor și o înțelegere a mărcii dvs., precum și obiectivele site-ului web.  Vom lucra cu dvs. pentru a crea un site web care vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri.