Virtualizare.Cloud

Solutii si Servicii complete Cloud, Standard si Enterprise: Virtualizare Servere, Virtualizare Statii de lucru, Virtualizare Aplicatii
Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza.

Odoo • A picture with a caption
Add a caption to enhance the meaning of this image.

Atunci cand numarul de servere ar pune probleme serioase de spatiu, de buget sau de racire, IG Artis Media va poate consilia in alegerea unor solutii de virtualizare si va pune la dispozitie servicii de configurare avansata.

Prin virtualizare, putem eficientiza folosirea resurselor, fie echipamente IT fie de natura umana, iar rezultatul este o scadere a costurilor aferente. Echipamentele IT fizice pot fi inlocuite usor cu masini virtuale, care permite rularea independenta a mai multor sisteme de operare pe un singur echipament fizic sau a mai multor calculatoare pe o platforma (virtualizare de servere si echipamente de stocare sau baze de date, pana la proiecte de tip Virtual Desktop).

  • Solutii Cloud Standard

  • Solutii Cloud Enterprise

Experienta si competentele IG Artis Media, precum si posibilitatea testarii solutiilor si configuratiilor propuse in scenarii reale permit obtinerea rapida a beneficilor urmarite.

Solutiile si preturile noastre sunt adaptate oricarei afaceri.

Contacteaza-ne pentru o discutie in legatura cu ceea ce te intereseaza. Iti vom oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.