Portofoliu proiecte si lucrari

Va prezentam in continuare cateva proiecte realizate de specialistii nostri, speram reprezentative, care cuprind descrierea lucrari si o imagine reprezentativa.

Odoo - Sample 3 for three columns

Pensiunea Mara

Vă întâmpină cu 13 camere noi (cu trei, două și un pat), amenajate după cele mai exigente standarde: - baie proprie, cu cabină de duș; - televizor (CTV); - frigider; - aer condiționat.

Clipe de linişte, departe de agitaţia urbană, adeseori obositoare. Atât pentu cei aflaţi în tranzit dar şi pentru un week-end liniştit, cazare la Pensiunea MARA pe E85, in Secuienii Noi, Roman, Neamţ.

Pentru momentele speciale din viaţa dumneavoastră, meniurile delicioase vă sunt pregătite de bucătari desăvârşiţi, servite cu profesionalism, garnisite cu multă bună dispoziţie şi la preţuri accesibile.
Bucătăria noastră este deschisă nonstop și e pregătită, în permanență, pentru a satisface standardele dumneavoastră de exigență, în materie gastronomică.
Vă așteptăm să ne treceți pragul!


AFLATI MAI MULTE
Odoo - Sample 3 for three columns

Casa De Comenzi

Casa de comenzi, cele mai recente oferte! Afla ce promotii gasesti in magazinele online!

Casa de comenzi, cele mai recente oferte! Afla ce promotii gasesti in magazinele online!


 Aflați mai multe 
Odoo - Sample 3 for three columns

Fildes Dent

Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizandu-se fara stres sau durere.

Oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, implantologie, parodontologie, radiologie digitala, odontologie, estetica dentara (albirea profesionala a dintilor), endodontie si stomatologie pediatrica (tratemente pentru copii),ortodontie fixa si mobila la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu confortabil si relaxant. 
Avem materiale si aparatura ultramoderne » Sterilizarea instrumentarului se face conform normelor UE » Folosim doar anestezice de ultima generatie » Tratam fiecare caz cu promptitudine » Vei gasi la noi un ambient placut » Lucram cu medici dentisti din toate domeniile stomatologice


Aflați mai multe
Odoo - Sample 3 for three columns

Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania

ACPR este marca de excelentă, siguranță și intergritate în  Chirurgia Plastică

ACPR iși propune sa consolideze si sa dezvolte specialitatea Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva in tara noastră. Misiunea noastră este aceea de a susține păstrarea si dezvoltarea celor mai înalte standarde profesionale si etice pentru membrii ACPR, promovând învățământul, cercetarea, perfecționarea specialiștilor si asistenta medicala de specialitate, încurajând schimburile de experiență profesionala in tara si in străinătate si promovând prietenia, colegialitatea si schimbul de opinii intre membrii săi. In același timp, rolul nostru este acela de a oferi cea mai buna calitate de îngrijire si de siguranță pentru toți pacienții. De asemenea ACPR va apăra interesele profesionale ale membrilor, dar si drepturile pacienților. 


Aflați mai multe
   Odoo - Sample 3 for three columns

   Primăria Comunei Gâdinţi

   Comuna Gadinti este situata in partea de S-E a judetului in imediata vecinatate a municipiului Roman.

   Satul, cu acelaşi nume, este atestat documentar începând cu data de 12 iulie 1415.

   PROIECTE
   - Canalizare
   - Modernizare drumuri săteşti
   - Îmbunătăţirea infrastructurii rurale
   - Înfiinţarea unei reţele de alimentare cu gaz
   - Amenajare spaţii verzi
   - Reabilitare drumuri, poduri
   - Realizarea unui dig de protecţie pe malul stâng al râului Siret, pe o lungime de 3,6 km
   Odoo - Sample 3 for three columns

   Grup Lemn Roman

   Din deseurile de lemn rezultate in urma activitatii de productie firma GRUP LEMN produce peleti.

   Avand o experienta de 20 ani S.C. Grup Lemn s.r.l. cu sediul in loc. Roman, jud. Neamt are ca obiect principal de activitate producerea de elemente si componente pentru scaune si mese.

   Peletii sunt resturi lemnoase , deshidratate si puternic comprimate , utilizate drept combustibil pentru incalzirea locuintelor, a unor cabane turistice sau in mici fabrici sau ateliere care au nevoie de energie termica.


   Odoo - Sample 3 for three columns

   Hotel Restaurant Royal Roman

   Locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

   Hotel ROYAL dispune de 31 camere de cazare - din care:

       8 camere cu doua paturi;
       12 camere cu pat matrimonial;
       3 camere cu trei paturi;
       7 camere cu pat un matrimonial si un pat simplu;
       1 apartament cu 1 baldachin si un pat mat matrimonial.

   Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus, mobilierul necesar precum si uscator par.
   Toate camerele sunt amenajate cu mobilier modern, TV si minibar.
   Tot in cadrul Hotelului ROYAL puteti beneficia si de o sala de conferinte cu 50 de locuri.

   Odoo - Sample 3 for three columns

   Profess Team Roman

   Proiectare, instalare si intretinere sisteme de securitate
   Detectie, efractie, monitorizare video, control access, interfonie, Detectie incendiu.

   O echipă de profesioniști
   Suntem o echipă de profesioniști pasionați și determinați care formează o companie performantă, cu o experiență uriașă în domeniul sistemelor de securitate pe orice segment.

   Compania noastră se concentrează pe rezultat și este orientată spre client, cuvintele cheie care definesc echipa noastră fiind calitatea, profesionalismul, operativitatea și flexibilitatea.

    Implementăm cea mai bună soluție la capătul unei strategii realizate pentru a maximiza beneficiile partenerilor noștri în funcție de obiectivele și de nevoile fiecărui proiect.